Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Essi Sumuniitty

Essi  on 36 vuotta.Hän omistaa Sumuniityn miehensä kanssa.Hän on mukava ja kiltti ja ymmärtää muita. Essi pitää ratsastustunnit ja hoitaa  hevosia hyvin. Hän on rauhallinen ja on taitava ratsastaja. Hän kilpailee esteillä, mutta on kilpaillut ennen koulussa. Hänellä on kolme lasta. Aada,Piia ja Klara.

Marko Sumuniitty

  Marko  on  37 vuotta. Marko on kiltti ja taitava ratsastaja. Hän on oikea hevoskuiskaaja. Marko pitää myös kouluratsastustunnit. Marko hyppää myös esteitä, ja jos Essi kilpailee esteillä eikä voi pitää estetunteja,Marko pitää ne.Hän on tarkka, joten jos tunnilla joku tekee jotain väärin, Marko auttaa ystävälliesti.

 

 

Aada Sumuniitty

Aada on 17 vuotta. Hän on Essin lapsi, ja myös vanhin lapsi. Aada ratsastaa kuvassa hevosellaan Marilla. Aada kilpaili ennen Marilla paljon, mutta halusi parin vuoden jälkeen ratsastella Marilla  täällä  Sumuniityllä.  Marille otetaan hoitaja, koska Aada ratsastelee Marilla silloin, kun hoitaja eiole tulossa tallille ( Mutta TIETYSTi on hyvä olla aktiivinen tallilainen!). Aada paljon kahta lajia, kouluratsastusta ja esteratsastusta. Aada on kiltti ja auttaa muita kuin myös Essiä ja Markoa. Tyttö on ratsastanut jo kymmenen vuotta.

        Piia Sumuniitty  on 16 vuotta. Hän on Essin toiseksi vanhin lapsi. Joskus Piia roikkuu katsomassa ratsastustuntia. Hän auttaa paljon muita, eli on avulias. Piia auttaa usein alkeiskursseilla ja johtaa maastoja. Hän tykkää suklaasta, ja tottakai hevosista. Piia on ratsastanut kahdeksan vuotta. Hän  on loistava kouluttaja, joten koulutusongelmissa apua voi pyytää Piialta.

 Markus  Niemi

Markus on Markon veli. Hän asui Markon kanssa Tampereella  ennen kuin Marko meni naimisiin Essin kanssa ja he perustivat Sumuniityn. Hän on 26 vuotta vanha. Markus asuu yhä Markon ja Essin kanssa.  Hän on ratsastanut aika kauan ja auttaa tallilla parhaansa mukaan. Hän siivoaa hevosten karsinoita (joilla ei ole hoitajia), korjaa tallilla esim. laitumia, ja muuta.  Hän on kiltti ja rauhallinen.  Hän  seurustelee Sannan kanssa.

                                

 

 

 

                        Klara Sumuniitty

Klara on 14 vuotta vanha. Hänellä ei ole omaa hevosta. Klara ei ole ratsasttanut kuin 2 vuotta, mutta osaa kyllä ratsastaa. Hän haluaisi olla parempi ratsastaja,ja katselee yleensä päärakennuksessa kaikkia maailman hevos tarvikkeita ja häneltä voi kysyä mikä on muodissa. Klara on kiltti ja hänellä on vilkas mielikuvitus.

 

 

Lea  Nurminen

Lea on Essin paras ystävä. He ovat tunteneet toisensa ekaluokasta asti. Vasta kun he olivat  käyneet peruskoulun,yläasteen,lukion ja ammattikoulun, Lea lähti  Helsinkiin ja Essi Tornioon. 5 vuoden päästä Lea muutti Tornioon, ja pyörii usein tallilla. Hän auttaa Essiä ja Markoa parhaansa mukaan. Hän on kilparatsastaja, ja ratsastaa joskus joillain hevosilla.  Hän yrittää olla aina kiltti, mutta suuttuu helposti.hän on 36 vuotias,mutta syntynyt vasta joulukuun viimeisinä päivinä.

 

 

Sanna Nieminen

Sanna on nauravainen ja lempeä. Joskus hän on kuitenkin räväkkä  ja saattaa vähän huutaa,mutta rauhoittuu heti ja pyytää anteeksi. Hän on auttavainen ja antaa mielellään neuvoja ja tarjoaa apuaan:)  Sanna ratsastaa pääasiassa koulua, mutta osaa kyllä esteratsastustakin. Tyttö on tallityöntekijän apulainen jonka lisäksi vuokrailee hevosia omaan käyttöönsä.

 

 

 

 

 

Annika Puro

Annika on tallintyöntekijä ja hoitaa aamutallivuorot. Annika rakastaa tallitöitä, ja ratsastelee joskus hevosia,jota eivät käy päivänä tallilla. Annika antaa varmasti auttaa,jos joku pyytää olla avuksi. Nainen on tarkka asustaan. Annika on iloinen, energinen jo aamusta asti ja ahkera. Hän vittää välillä koko päivän tallilla. Annikalla on usein päällään sininen tallitakki, vaaleanruskeat polvipaikkaiset ratsastushousut ja kiiltävät, mustat ratsastussaappaat. Annika ja Tuulia(esittely alhaalla) vuorottelevat päiväheinien jaossa yms. muissa hommmissa.Annika on 20-vuotias nuori, ruskeatukkainen mukava tyttö.

 

 

 

 

 

Tuulia Lahti

Tuulia on aamuisin hyvin väsynyt,jonka takia tulee tallille aina (paitsi poikkeustapauksessa) iltapäivän aikihin ja viipyy valojen sammuttamiseen asti. Tuulia rakastaa hevosia ja kouluttaa Spiritiä. Tuulia osaa myös käsitellä koiria ja muita eläimiä todella hienosti monen vuoden kokemuksella. Naisella on kotonaan kolme kissaa, kaksi kania, yksi koira,undulaatti ja hän viereilee jatkuvasti iisänsä luona,joka omistaa maatilan. Tuulia hoitelee siellä joskus lampaita. Tyttö on myös hyvä leipomaan. Tuulian vastuullla on iltatalli, ja tietenkin aina välilllä muut päivähommat. Tuulia on 22-vuotias.

Kuvat: Ransu.kuvat.fi ja AK

 

Ulkoasu © AK 

©2019 Sumuniityn virtuaalitalli - suntuubi.com