Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tahtoisitko hoitajaksi tallillemme? Se käy, sillä kaikille eläimilllemme otetaan hoitaja! ( Spiritille myös kouluttaja). Tämä hoitajat-kohta on tosi tärkeä kohta, josta löytyy paljon tietoa hoitajuudesta. Sitä  paitsi sinua ei hyväksytä hoitajaksi ennenkuin olet lisännyt hakemuksesi perään yhden sanan,jonka saat tietoosi lukemalla sivun :).

Hoitohevosta voit pyytää alla olevassa hevostoiveviekussa, kun olet valinnut haluamasi hevosen (jolla ei ole vielä hoitajaa). 

Hoitajana sinun pitäisi kirjoittaa hoitoviekkuun hoitotarina vähintään kerran kuukaudessa. Hoitotarinoista saat virtuaalirahaa, jolla voit ostaa tavaroita itsellesi ja hoitohevosellesi tallikaupasta. Koirille, kaneille ja kisssoille on myös oma kauppa. Se löytyy gategoriasta " Kauppa".HUOM. voit hoitajaurasi aikana ottaa maksimissaan 3 eri hoitoeläintä, jos muistat hoitaa ahkerasti!Voit ottaa kerralla VAIN yhden hoitsun.

Kaikenlaiset hoitajat ovat tervetulleita! :) 

 

 

Miten pääsen hoitajaksi?

VASTAUS: Kirjoita alla olevaan hoitutoiveviekkuun nimi,jolla olet talllilla esim. Saara, hoitutoive ja luonnesittely.Alla on esimerkki hoitajaksihakemisesta.

ESIMERKKI:

Nimi: Ilona

Hoitsutoive: Pepper

Luonne: Olen 17-vuotias,iloinen ja vaalea. Olen lempeä ja kiltti. Olen ratsastanut viisi vuotta. Maastoilu on mielestäni parasta,maastoesteratsastus on hyvin jännittävää. Koulu menettelee,mutta rataesteet voittavat. Rakastan eläimiä, ja pidän vuonohevosista,arabeista ja muista täysi- ja puoliverisistä.

 

 

Tallikauppa

 

tallilla tallikauppa on Mestyn varuste . Etsi sieltä  ( Mestyn varusteesta) erilaisia tuotteita.Ilmoita ostosviekkuun mitä halusit ostaan näin:

 Kerro tuotteen nimi ja merkki esim. Classic, Candy) Sitten kerro väri ( Jos sillä ei ole värivaihtoehtoja, jätä kohta kertomatta) ja hinta. Voit ostaa niin monta tuotetta kuin haluat:)

Esimerkki:

Hei! Haluaisin ostaa:

Fleeceloimi Candy vihreä 40e

Ratsastushanskat Basic oranssi 10ve

 

 

AKTIIVISUUS?

Sinun pitää kirjoittaa vähintään yksi tarina kuukaudessa, ettei sinua eroteta. Jos et ole hoitanut kuukauteen, saat kolme viikkoa  aikaa kirjoittaa se. Jos et ole senkään jälkeen kirjoittanut tarinaa, sinut erotetaan.

 

LOMAA?

Lomia saa ottaa korkeintaan kahdeksi kuukaudeksi, ei esim. vuodeksi. Jos olet  lomalla, sinua ei voi erottaa(paittsi jos ite ilmoitat lopettavasi). Lomaa saa ottaa kahen kuukauden välein.

 

 

 

Haluan hoitaa myös tuota!

Jos löydät toisen  ihanan eläimen hoidettuasi enskiksi esim. jenna-kissaa, voit  ottaa toisen eläimen hoitoeläimeksi. Sinun täytyy kuitenkin antaa molemmille yhtä paljon huomiota,etkä voi ottaa  kerralla yhtä enempäää hoitoeläintä. Kun pyydät alussa omaa hoitoläintä hoitsutoiveviekussa, et voi ottaa kahta eläintä ennen kuin olet hoitanut pari  kertaa.

 

 

 

 

 

SÄÄNNÖT:

 

 Hevonen/kissa/kani/aasi/lammas/vuohi/koira ei saa loukkaantua tarinassa eikä kuolla.

 

Spiritillä on kouluttaja, mutta ei hoitajaa. Jos sille saadan hoitaja, hoitaja kouluttaa Spiritin loppuun.

 

kirjoita vähintään kerran kuukaudessa, muuten hoitaja erotetaan.

 

Kun haet hoitajaksi, kirjoita hakemuksesi loppuun sana "porkkana", jotta näen, että olet lukenut hoitaja-sivun. Jos et ole lukenut, mene ystävällisesti lukemaan se!

 

 

 

 

 

 

 

AJANKOHTAISTA:

Hoitajat voivat osallistua kisoihin hoitohevosillaan. Hoitaja ilmoittautuu kisoihin kisaviekussa.Leirieille  yms. tapahtumiinkin saa osallistua mielihyvin!

 Muualla järjestettäviin kilpailuihin saa osallistua, jos hevonen on koulutettu kilpailun tasolle. Jos aiot osallistua, pyydä lupa vieraskirjassa.

 

 

Haluan vaihtaa hoitsunani!

Voit vaihtaa hoitsuasi YHDEN kerran. Kun alat hoitaa jotain eläintä sitoudut huolehtimaan juuri siitä eläimestä, joten valitse alussa hoitsusi huolellisesti!

MUKAVIA HOITOHETKIÄ!

Kuvat: AK

Ulkoasu © AK