Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jokaisen hoitajan oma kaappi löytyy alapuolelta.

Hoitajat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rebecca García

Hoitoeläin: Sarby

Rahaa: 0ve

 

 

Olen Rebecca, tummatukkainen 14-vuotias. Olen harrastanut ratsastusta 7 vuotta ja olen melko tulinen, äkkipikainen ja periksiantamaton luonne, jonka lempipuuhaa onkin esteratsastus. Kouluratsastuskin menee, mutta vaikeat koulukiemurat eivät oikein ole minun juttuni. Maastoratsastus taas on aivan oma juttunsa ja rakastan sitä, varsinkin maastoesteet. Etsin siis hoitohevosta, joka olisi enemmänkin estepainotteinen ja hieman menevämpi tapaus, joten päädyin siihen tulokseen, että Sarby olisi täydellinen minulle. Tuollainen nuori tanskalainen puoliverinen herrasmies. Rakastuin siihen heti, kun näin sen sivuilla. Eipä mulla muuta. kiitos, kun jaksoit lukea ja toivottavasti saan Sarbyn hoitohevosekseni. <3

 

 

Rebekan ostokset:

 

 

 

 

 

Kiia Harju

hoitoeläin: Maisa

rahaa: 0ve

 

 

Olen 14-v ja harrastanut jo 8-v koirien kanssa. Olen noin 130cm pitkä. Tykkään tosi paljon koirista ja ihastuin heti Maisaan kun näin sen. Olen rauhallinen ja lempeä sekä kärsivällinen. Minulla on polviin asti ulottuvat mustat hiukset. Kuljen yleensä tallilla verkkareissa ja t-paidassa. 


 

 

 

Kiian ostokset:

 

 

 

 

Lisa

Hoitohevonen: Leila

Rahaa: 0ve

 

Olen 170cm pitkä harrastan ratsastusta olen 16v ratsastanut olen kahdeksan ja puoli vuotta olen kiltti luottettavain ja auttavainen pidän lupaukseni aina.

 

 

Lisan ostokset:

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaikkien hoitajien tavarat: Mestyn varuste

Ulkoasu © AK 

©2019 Sumuniityn virtuaalitalli - suntuubi.com