Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jos haluat talipaikan, tulit juuri oikeaan paikkaan! HUOM! Otamme tallillemme vain yksityishevosia ja yksityisponeja, muita yksityiseläimiämme emme ota vastaan!Hoitajillakin saa olla tallilla oma poni tai hevonen.Yhdellä yksityisenomistajalla voi olla tallillamme maksimissaan kolme eri hevosta!Jos et ole hoitajamutta sinulla on oma hevonen/poni, Hahmosi tiedot aitetaan alla olevaan " Yksityisten omistajat" kohtaan.

Yksityisen tallivuokra ja hoito tapahtuu näin:

Kirjoita vähintään yksi tarina, mitä teitte tallilla, kuukaudessa. Yksityisen hoitainen on periaatteessa samanlaista kuin hoitohevosen hoitaminen, mutta sinulla on suurempi vastuu.Henkilökunta huolehtii sinun suunnnittelemasi ruokinnan,tarhauksen ja sinulla on käytössäsi karsina,laidun-ja tarhapaikka,maneesi,maasto ja kenttä. Lannanluonti,liikutus, varusteden puhdistaminen yms.on sinun vastuullasi. Tallivuokra maksetaan hoitotarinalla. Jos maksu ei  tule ajoissa, saat aikaa maksaa sen vielä kolme  viikkoa. Jos tarinaa ei tule, tai et ilmoita itsestäsi mitään, sinut ja hevosesi erotetaan. Yksityiset saavat tarinasta virtuaalirahaa.

Tarinat tulevat vieraskirjan tarinaviekkuun!

 

Miten pääsen yksityisen omistajaksi?

Kirjoita hakemuksesi alla olevaan "Yksityishaku" kohtaan. Siinä tulee olla Hahmosi nimi ja luonne. Samaan viestiin laitetaan heppasi tiedot yms. lue siitä alta lisää.

 

Miten hevoseni lisätään tallille?

Lisäksi siinä pitää olla hevosen/ponin tiedot.Muista mainita myös, otetaanko hevoselle hoitajaa ja sen hoito-ohjeita Jos hevosellasi on omat sivut, riittää, että hakemuksessa on hevosen sivujen osoite. Jos sillä ei ole omia sivuja, kirjoita sen tiedot hakemukseen. Jos haluat hevosellesi kuvan, etsi sellainen joltain kuvasivustolta (esim. Lasikuu.net/vapaasti), kuvaile "reitti" kuvalle.Esimerkiksi:

Koko nimi: Sallan tähti "Tähti"

Omistaja: Helena

Sukupuoli: tamma

Rotu: Shetlanninponi

Ikä: 12 vuotta

Luonne: Tähti on pirteä ja jekkuileva ponitamma. Perso herkuille! Taluttaessa kiltti. Hoitamisessa tempuillee ja tanssii parhaansa mukaan sinne sun tänne...

Kuva: kirjoita nettiin Vapaasti by Ak. Paina kohtaa Kuvat ja mene kuviin. Klikkaa kansiota Tarhassa ja laitumella. Paina ponit-kohtaa ja Tähti on se kirjava poni,jolla on punainen riimu ja sen tiedostonimi on SHEO13A.

 

Hoitaja otetaan

 

 

Lisäksi, jos haluat, voit laittaa hakemukseen näitä juttuja hakemukseen!

Hevosen/ponin  säkäkorkeus

Hevosen/ponin  ennätykset ( esteet, koulutaso...?)

Syntymäpäivä

Jos hevosella on vaikka joku vamma, jonka takia ei pysty johonkin juttuun

Mahdollinen ex-omistaja

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulkoasu © AK 

©2019 Sumuniityn virtuaalitalli - suntuubi.com