Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

REVONTULIVAELLUS  16.3.2017! Tarkoitettu vain hoitajille ja yksityisten omistajille!

 

Lähdemme lappiin vaellukselle! Se kestää yhden yön. Ajamme Rovaniemen läheisyyteen autoilla ja hevostrailereilla. . Jokaiseen autoon mahtuu korkeintaan viisi henkilöä,eli käytämme korkeintaan kolmea autoa. Yhteen traileriin mahtuu neljä hevosta.Kuskeina on tallin henkilökunnasta Essi, Marko ja Markus.Lähdemme klo 9.00. Kun olemme perillä, ratsastamme kauas liikenteestä. yövymme Essin ystävän luona,jossa on talli ja talo,jossa voimme nukkua. Markus ja Marko eivät  aio yöpyä kanssamme,vaan Markuksen serkun luona. Essi lainaa ystävänsä hevosta,joka palautetaan vaellluksen jälkeen. Markus ja Marko eivät  siis osallistu vaellukseen muuten kuin kuskeina,mutta minä - Essi - johdan vaellusta. Illalla on toki ohjelmaa,makkaran ja vaahtokarkkien paistoa,tarinoita sekä hevoselokuva.Aamulla on tarjolla aamiainen, ja ku lähdemme matkaan, Vaellamme korkealle tuntureille. Valokuvia ja videota saa ottaa.Palaamme tallille yhdeksän aikoihin. Toivottavasti näät paljon revontulia,niitä meidän on tarkoituskin nähdä!

 

 

Osallistumismaksu on 6ve.Vaelluksella oleminen käy näin:

kun on päivä milloin vaellus alkaa, kirjoitat tarinan mitä teitte yms.eli kirjoitat hoitotarinan päivästä. Sama juttu toisen päivän kanssa. Kaikki hoitajat ja yksityisten omistajat saavat tulla!Yksityisten omistajat saavat ottaaa hevosensa halutessaan mukaan.Tarinat tulevat tarinaviekkuun.

 

Jos hoidat esimerkiksi koiraa mutta haluat mukaan, ilmoita ratsu minkä haluat. JOs taas hoidat vaikka Liljaa,muttet halua lähteä sen kanssa, vaellukselle, varaa joku toinen ratsu,vaikka Leila. Alla osallistumiskaavake,joka täytetään tekstin alla olevaan kirjaan. Jos hoidat jotain muuta eläintä kuin hevosta, muttet halua  jättää sitä kotiin,voit ottaaa sen myös mukaan. 

Osallistumiskaavake:

Nimesi(siiis se,jolla hoidat täällä

Hevonen:hevonen millä osallistut,jos otat toisen eläimen mukaan,mainitse sekin. Jos olen yksärin omistaja ja haluat ottaa hevosesi mukaan laita sekin tähän.)

 

 

 

Lähtijät:

Elli - Lenita

Iitu - Lea

Jassu - Hofur

 
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Jassu

03.03.2017 07:26
Noo... Voinko tulla Hofurilla?

Vastaus:

Totta kai!

Nimi: Jassu

02.03.2017 07:50
Saisinko kokeilla Sarbya vaellukselle?? Windy ei oikein tykkää pitkistä reissuista, vaikka kisahevonen onkin.

Vastaus:

Hei!
valitettavasti se ei käy. Sarbya on pyydetty hoitsuksi,mutta kyseistä hoitajaa ei voitu vilä hyväksyä kokonaan.Jos tämä kuitenkin tulee hoitajaksi ja osallistuu vaellukselle,sitten hänen hoitohevosensa olisi jo varattu. Kävisikö joku toinen hevonen? :)

Nimi: Iitu

18.02.2017 18:23
Minä ja Lea ollaan tulossa, jos pääsee:)!

Vastaus:

Olette lähtijöissä!

Nimi: Elli
Kotisivut: http://virtuaalikennel Pehmotassu/

18.02.2017 14:08
Tahtoisin osallistua Lenitalla.
-Elli

Vastaus:

Mukana!

Ulkoasu © AK 

©2019 Sumuniityn virtuaalitalli - suntuubi.com